Populära produkter

Nyheter RSS för Nyheter

Nya Long Lash

Nya Long Lash är berikad med fler verksamma peptider som som gör att fransarna blir vackra, täta, kraftiga och framförallt att som upplevs friska och längre än tidigare.
2017-10-22

NYHET! RICH Volumising Texture Shake

Flytande texturspray som ger optimalt med volym och textur till håret.
2017-10-10

Aura Allure Spray-Tanning Maskin

Elegant, tyst men kraftfull spray-tanning maskin från Aura. En fantastisk maskin som...
2016-05-23

Kortbetalning

Nu erbjuder vi kortbetalning i kassan...
2016-03-16

NYHET! RICH Hair Care

Känslan av lyxigt hår, varje dag....
2016-02-09

Blinc Shadow Fusion Palette

- 9 förmåner i 1 produkt
2015-01-26

Blinc Black Lash Primer

- För ett riktigt svart slutresultat
2014-12-01

RICH Volumising Texture Shake

Flytande texturspray som ger optimalt med volym och textur till håret.
0000-00-00

Köpvillkor - Företagskunder 

Villkor som gäller vi orderinläggning via Evince Cosmetics Webbshop är de samma som vid beställning av varor via telefon, e-post eller fax. Med undantag för leveransvillkoren. När du har lagt din beställning kommer din order direkt att bearbetas.

Order som är registrerande innan kl 12.00 helgfria vardagar behandlas och skickas från vårt lager samma dag. Order som inkommer efter kl. 12.00 eller under helgdag betjänas nästkommande vardag.

Leveranstid

Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar beroende på valt fraktsätt. Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid eller är restnoterad står det angivet vid respektive vara. 


Leveransvillkor

Vid order under 3000 SEK tillkommer en fraktavgift, inom Sverige ligger denna på max 150 kr. Om varorna inte ankommit inom leveranstiden vänligen kontakta Evince Cosmetics AB, 031-68 88 00 för att göra en anmälan om försvunnet gods.


Betalningsvillkor

Normal betalningsfrist är 20 dagar netto. Om vi under upprepade tillfällen inte får betalning i tid eller om betalning uteblir har Evince Cosmetics AB rätt att kräva förskottsbetalning vid kommande beställningar. 

Reklamationer

Vid reklamation av felaktig vara kontakta Evince Cosmetics AB 031-68 88 00, för att meddela reklamationen och för att få ett RMA nummer. Därefter skickas varan in till Evince Cosmetics AB. Efter godkänd reklamation ersätts varan med en ny vara. Varor som har passerat bäst-före-datum godkänds inte som reklamation. Inte heller varor där användaranvisningarna inte har efterföljs eller där batteri är gammalt eller har läckt.  

Upprättade avtal mellan kund och Evince Cosmetics AB gäller före villkoren ovan. 

Övrigt gäller Köplagen (lagen mellan näringsidkare.)

Läs köplagen i Svensk författningssamling (SFS) klicka här för att komma direkt till lagtexten.

right